Meer resultaten voor honden

 
honden
Honden aan de leiband! Gemeente Alken.
Met uitzondering van personen met een handicap met hun geleidehond is de toegang met honden tot gemeentelijke begraafplaatsen, sporthallen, sportvelden of tot gebouwen waarin dat met een pictogram is aangeduid, verboden. Honden mogen niet achtergelaten worden in een geparkeerde auto of aanhangwagen zonder nodige maatregelen van bescherming en verluchting.
Honden Assortiment Maxizoo.
Investeer daarom tijd en geld in tandenpoetsen en de jaarlijkse gebitscontrole bij de dierenarts. Speelgoed voor honden. Mentaal moet een hond zijn energie kwijt en dit doe je met behulp van speeltjes, spelletjes en oefeningen. Gebruik speeltjes waar hij enthousiast van wordt.
Het geluk van honden Projects Blauwhuis film en theaterproductie.
Een aantal honden wordt getraind tot patrouillehond. Hun baasjes leren hen de choreografieën van het politiewerk. Bijten en loslaten, volgen en blijven, steeds op het teken van hun meester. Hun blik verlangend naar boven gericht, lijken de honden innig verbonden met hun baasje.
Tips Advies van onze experts Dierenwinkel Maxi Zoo.
Tuinvogels en dieren. Zoek een winkel. Onze vestigingen liggen verspreid over heel België. Op zoek naar tips en advies om je viervoeter een fantastisch leven te bieden? Wij hebben voor jou interessante weetjes verzameld die je kan vinden in de verschillende categorieën.
Honden Drupal.
057 / 21 91 00. Dieren in het asiel. Meter of peter. Get in Touch. Tussen 14 u en 16u. 057 21 91 00. enkel voor zeer dringende gevallen: 0473 20 20 22. Copyright 2018 Dierenasiel Ieper: All rights reserved.
Emmy's' honden-en kattenhotel brand uit Radio 2, de grootste familie.
Er verbleven daar heel wat katten en honden. De honden zijn gered omdat zij in een kennel naast het huis zaten. Maar de katten in het huis zijn wel in de brand gebleven, vertelt brandweerkapitein Robrecht Vanhagendoren. Hoe de brand ontstaan is, is nog niet duidelijk.
Een bucketlist voor honden: deze 7 dingen moet je zeker eens doen met jouw viervoeter Dieren Wetenschap Planeet HLN.
Verjans, die zelf acht honden heeft, heeft een jaar gewerkt om de bucketlist samen te stellen. Haar reden om dit boek te schrijven is eentje die elke hondenvriend zal begrijpen: Het leven met onze honden zal altijd te kort zijn, zegt ze.
Honden Gemeente Staden.
Maar kinderen zijn ook vaak het slachtoffer van hondenbeten. Leer je kind dat honden geen speelgoed zijn. Onschuldige spelletjes aan zijn staart trekken, speeltjes afpakken, worden door honden als niet echt prettig ervaren. Kinderen moeten aldus leren met honden om te gaan.
Honden Gemeente Middelkerke.
Honden op het openbaar domein. Honden worden overal op het openbaar domein toegelaten, mits ze aan een leiband gehouden worden. Uitzondering: het is verboden met honden te komen op.: Enkel assistentiehonden en politie met politiehond vormen hierop de uitzondering. Honden aan de leiband.
Honden op het strand in Zeebrugge: wat mag en wat niet? Stad Brugge.
Steun de Brugse horeca. Steun voor ondernemers: maatregelen en lokale initiatieven. Initiatieven lokale handelaars. Honden op het strand in Zeebrugge: wat mag en wat niet? Honden op het strand in Zeebrugge: wat mag en wat niet? Van 15 maart tot 15 oktober.:

Contacteer ons