Meer resultaten voor antwerpen

 
antwerpen
ATV Antwerpse televisie.
De politie zal vanavond geen heksenjacht houden, maar zal wel controleren als er klachten van buurtbewoners zijn. Dat zeggen de politiezones MINOS en Voorkempen en de Antwerpse politie. Er zullen ook meer patrouilles op de baan zijn. Man zwaargewond bij vullen persluchtflessen. Een 43-jarige man is zwaargewond geraakt bij een korte brand in de Oosterveldlaan. Het ongeval gebeurde bij het vullen van persluchtflessen voor diepzeeduikers. Wat er precies is misgelopen is nog niet duidelijk. De brandweerdiensten van Antwerpen en Edegem kwamen ter plaatse om de brand te blussen.
Alles over Antwerpen.
Als je Antwerpen niet op eigen houtje wilt verkennen, dan kun je ervoor kiezen een rondleiding te doen met een gediplomeerd stadsgids zoals bijvoorbeeld Carolien Krijnen. Op de Antwerpen Startpagina vind je nog meer van deze gidsen, die je als geen ander kennis kunnen laten maken met het echte Antwerpen.
Home Alle informatie over de Internationale Luchthaven Antwerpen.
Als EU-burger kan je nog tot en met 30 september. Luchthaven Antwerpen stelt alles in het werk om u. Rustige eindejaarsperiode op Luchthaven Antwerpen dat zich volop voorbereidt op 2021. De tweede lockdown heeft ervoor gezorgd dat het op. Vlieg vanuit Antwerpen naar.
Avondklok wordt net over de grens gezien als mirakeloplossing van Antwerpen Omroep Brabant.
Gouverneur Cathy Berx van de provincie Antwerpen laat de cijfers zien. De avondklok die in de provincie Antwerpen eind juli werd ingevoerd om het aantal coronabesmetttingen terug te dringen, wordt door Belgische deskundigen omschreven als de mirakeloplossing van Antwerpen. Dat zegt gouverneur van de provincie, Cathy Berx, dinsdag tegen Omroep Brabant nu de horeca in Breda, Helmond en Eindhoven pleit voor een avondklok.
Home The School of Life Antwerp. The School of Life. icon-burger.
We zijn trots en dankbaar dat we sinds november 2014 zoveel evenementen, klassen en workshops konden bieden onder de vlag van The School of Life in Antwerpen en Vlaanderen. Sinds die tijd is ons team, onze impact en ons publiek spectaculair gegroeid.
Home atlas, integratie inburgering Antwerpen.
3 november 2020. Lees meer nieuws. Werken met een videotolk. vrijdag 04 december 2020. Maak kennis met Atlas en bekijk Inburgering Inch'Allah.' vrijdag 04 december 2020. Werken met sociaal tolken in de openbare en sociale dienstverlening. dinsdag 15 december 2020. Werken met een videotolk. donderdag 14 januari 2021. Bekijk de volledige Agenda. Wat doet Atlas? Schrijf je in op de nieuwsbrief. Schrijf je in op de nieuwsbrief. atlas nieuwsbrief voor publiek. atlas nieuwsbrief voor organisaties. NT2-nieuwsbrief voor docenten. NT2-nieuwsbrief voor vrijwilligers/organisaties. made by Rekall. atlas integratie inburgering Antwerpen Carnotstraat 110 2060 Antwerpen.
Antwerpen De beste tips voor je reis Vakantiejager.nl.
Alleen voor het eten en drinken is Antwerpen dus al een bezoekje waard. Geschiedenis van Antwerpen. Om te beginnen, Antwerpen is de hoofdstad van de provincie Antwerpen in België. Met ruim 500.000 inwoners is het de dichtstbevolkte gemeente van België.
Bezienswaardigheden in Antwerpen.
Historische gebouwen, musea en andere hotspots zorgen ervoor dat je je Antwerpen niet hoeft te vervelen. De site top10bezienswaardigheden.nl heeft de hotspots van Antwerpen op een rijtje gezet: Antwerpen bezienswaardigheden top 10. Op deze pagina ontbreken de musea van Antwerpen.
Met de trein naar Antwerpen Kaartjes en toeristische info Thalys.
Overigens is Antwerpen een ijkpunt voor modeontwerpers: Dirk Bikkembergs, Ann Demeulemeester, Dries Van Noten, om er maar eens 3 te noemen uit de waaier van sterren die elk jaar weer voortkomt uit het Flanders Fashion Institute en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten.
Youropi.com dé stadsgids voor Antwerpen Informatie en tips.
Wil je de geheimen van de Antwerpse straten ontdekken in plaat. Restaurants Antwerpen Trendy en hippe restaurants in Antwerpen waar je geweest moet Meer. Winkelen in Antwerpen Ga eindeloos shoppen in Antwerpen! Rubenshuis Een kijkje in de woning van de bekendste inwoner van Antwerpen!

Contacteer ons