Op zoek naar boekhouder berchem?

 
boekhouder berchem
Boekhouder of accountant in SBB Antwerpen SBB.
Werken bij SBB. Taal: Nederlands NL. Naar aanleiding van de verstrengde coronamaatregelen hebben wij onze dienstverlening opnieuw bijgestuurd. Onze kantoren werken met gesloten deuren. Je kan enkel mits afspraak naar kantoor komen. Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail. Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt. Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder. Indien het gaat om een essentieel klantenbezoek dat niet digitaal georganiseerd kan worden, is een fysieke afspraak wel toegestaan, mits het respecteren van de nodige veiligheidsmaatregelen. Heb je een afspraak op kantoor of bij jou ter plaatse, dan word je vooraf geïnformeerd door je dossierbeheerder over de te respecteren hygiëne en afstandsregels. Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie. Kantoren in Antwerpen.
Contacteer ons Partena Professional.
Ik ben een ondernemer en ik ben van plan om mijn huidige bedrijf om te vormen of stop te zetten. Ik ben als werkgever aangesloten bij het sociaal secretariaat van Partena Professional en ik heb vragen over het beheer van mijn dossier. Ik ben als zelfstandige aangesloten bij het sociaal verzekeringsfonds van Partena Professional en ik heb vragen over mijn sociale bijdragen. Ik ben een boekhouder of accountant.
Boekhouder in Berchem Vacature.
Voor een boekhoudkantoor gelegen in Berchem zijn wij op zoek naar een Boekhouder. ulliverzamelen en verwerken van alle boekhoudstukken van diverse klanten, waaronder aankoop en verkoopfacturen, financiële verrichtingen, diverse verrichtingen, /lilivoorbereiden; van BTW-aangiftes, intracommunautaire opgaves en BTW-listings/lilihet; opvragen van ontbrekende boekhoudstukken waardoor de boekhouding steeds up-to-date is./li/ul.
Asiye Göktekin Boekhouding, Fiscaliteit, Consultancy.
Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Waar vind ik mijn gestructureerde mededeling BTW? U kunt op een zeer eenvoudige manier uw gestructureerde mededeling bepalen door uw ondernemingsnummer in te geven in het daarvoor voorziene veld via de volgende link: Klik hier.
vacature zzp chauffeur boekhouder berchem.
CTA is steeds op zoek naar nieuw talent dat zich wil ontplooien op vlak van accountancy, boekhouding en fiscaliteit. Boekhouder BERCHEM Jobs eECHO. 1 Boekhouder BERCHEM. Administratie en Beheer Paulussen is een boekhoudkantoor dat zich specifiek richt op KMO's' en vrije beroepen.
Boekhouder.
Omgaan met stress, Regels en afspraken nakomen, Leervermogen hebben, Zelfstandig werken, Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden flexibiliteit, Zin voor nauwkeurigheid hebben, Contactvaardig zijn, Klantgerichtheid, Samenwerken in een team, Resultaatgerichtheid. De liquide middelen opvolgen en de betrouwbaarheid ervan valideren, Opvolgen van: Werfactiviteiten, De inkomsten van de onderneming controleren en registreren invoer van klantenbetalingen, opmaak van facturen, aanmaningen, De facturen, bankafschriften, bewijsstukken coderen en inboekenDe afstemmingscontrole op de bankrekeningen uitvoeren, Domein: Fiscaliteit, Domein: Lonen, De wettelijke fiscale en sociale aangiften opstellen en uitvoeren, De lonen vastleggen en arbeidsovereenkomsten opstellenDe activiteitsgraad van het personeel controleren, Opvolgen van: Wagenpark onderhoud, kost, opvolging kilometerstanden, Opvolgen van: Lonen, De constitutieve elementen van de lonen, facturatie en betalingsopdrachten voorbereiden, Opvolgen van: Juridische ondersteuning, Opvolgen van: Onkostennota's, Domein: Algemene boekhouding, De parameters van de boekhoudsystemen actualiseren tarieven sociale bijdragen, Domein: Leveranciersboekhouding, De stock inkomende/uitgaande goederen en de productie verifiëren en valoriserenDe flow aankopen van grondstoffen, omzet, analyseren en de inventaris opmaken, Domein: Klantenboekhouding.
Interne boekhouder Recrewtment.
Voor de interne boekhoudafdeling van een groot financieel adviesbureau, gelegen te Berchem, zijn we op zoek naar een boekhouder met een eerste werkervaring. Een unieke kans om deel uit te maken van een ambitieus groeiproject! Binnen het boekhoudkundig team werk je mee aan diverse aspecten van de boekhouding.
De ideale woning.
Zou je graag een sociale woning kopen? Of huur je al bij ons? Op deze website kan je terecht voor heel wat informatie, praktische afspraken en nuttige tips. Vind je hier niet onmiddellijk een antwoord op je vragen, telefoneer ons dan of stuur een e-mail. Je bent ook welkom op ons kantoor aan de Diksmuidelaan 276 in Berchem. Wij staan voor je klaar. De medewerkers van De Ideale Woning. Balie enkel op afspraak. 02.11.20 lees meer. 29.10.20 lees meer. Koopwoning in Niel. 29.10.20 lees meer. Koopwoning in Boechout. 20.10.20 lees meer. Koopwoning in Ekeren. 19.10.20 lees meer. Koopwoning in Merksem. 19.10.20 lees meer. 24.09.20 lees meer. 08.09.20 lees meer. 17.08.20 lees meer. Nieuwsbrief lente 2019. 02.04.19 lees meer. Nieuwsbrief Winter 2018. 03.01.19 lees meer. Kluswoningen te koop via erfpacht met renovatieplicht.
Partner inzake Accountancy Fiscaliteit FILOTAX Accountants belastingconsulenten.
Filotax is een tof, jong en dynamisch Accountantskantoor gelegen te Berchem. Wij streven naar een optimale dienstverlening voor al onze klanten. We verwelkomen je graag in ons jonge en gedreven team van 10 enthousiaste medewerkers die staan voor service, klantgerichtheid en een goede werksfeer.
Alteor Boekhouders Fiscalisten Alteor boekhouders en fiscalisten.
Opstellen budgetten, lenen of leasen, begeleiding overdracht aandelen of handelsfonds, vestigingswetgeving, vruchtgebruik constructies, voorbereiding kredietdossiers, Alteor is uw ervaren partner in diverse werkdomeinen. Alteor zorgt voor de berekening en optimalisatie van uw personenbelasting, vennootschapsbelasting en opvolging van fiscale controles. Op weekdagen van.: 0900: tot 1200: u. 1400: tot 1600: u. Kardinaal Mercierlei 28. 2600 Berchem Antwerpen.

Contacteer ons