Resultaten voor register accountants

 
register accountants
Hoe word je accountant? Robert Half.
De titel accountant is beschermd, wat wil zeggen dat je hiervoor een opleiding moet hebben gevolgd. Er zijn grofweg twee typen accountants: de accountants-administratieconsulent AA en de registeraccountant RA. De AA is meer uitvoerend, waar de RA een meer controlerende en adviserende taak heeft.
189 vacatures voor Registeraccountant in Nederland 2 nieuw.
Registeraccountant RA voor de controlepraktijk Registeraccountant RA voor de controlepraktijk. Stouten en Wijnen Accountants. Culemborg 1 maand geleden. Register Accountant Register Accountant. Five Finance Recruitment. Rijnsburg 2 maanden geleden. Leiden 4 dagen geleden. Lelystad 3 weken geleden. Interim Tax Accountant Interim Tax Accountant.
Registeraccountants beoordelen betrouwbaarheid.
De verplichting tot permanente educatie PE is geregeld in een specifieke verordening voor dat doel. Een andere borg voor kwaliteit is de periodieke toetsing van accountantskantoren op naleving van de beroepsregels. Ook daarvoor is een afzonderlijke verordening van kracht. 8011 CN ZWOLLE. 8001 BM ZWOLLE. T: 038 338 81 91. Copyright 2011 Spiegel Accountants.
Register accountant RA Ondernemersloket.
Deze register accountants zijn werkzaam in functies waarbij informatie en informatieverzorging centraal staat waarbij zeer nauwlettend de kwaliteit in de gaten wordt gehouden. Binnen het beroep van de register accountant staat de gedragscode centraal. Dit is een code waaraan de register accountant zich moet houden, hierbij moet gedacht worden aan de bescherming van persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie.
MRA.
Welkom bij Molenaar Registeraccountants, voor accountancy en advies op maat! Een uitgebreide website hebben we niet, daarvoor vinden wij persoonlijk contact veel te belangrijk. Wij zijn zowel lid van het NBA als van het NiRV, wat een keurmerk is voor de kwaliteit die wij leveren.
Home Joore Registeraccountants en Belastingadviseurs Tilburg.
Joore Registeraccountants Belastingadviseurs biedt sinds 1987 hoogwaardige dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit door middel van maatwerk voor een concurrerende prijs. Een persoonlijke benadering en een unieke snelheid van handelen zijn kenmerkend voor onze manier van werken.
Lijst met accountants.
Omnyacc GoesDeen Accountants en Omnyacc Synergie Accountants en Omnyacc, Müller Partners Online Accountants MKB Cooking the Books Online Accountants MKB Coopman Online Accountants MKB Heerlen Ooms Partners Accountants en Ooms Belastingadviesbureau Oostewechel Accountantskantoor OOvB adviseurs en accountants OOvB adviseurs en accountants OOvB adviseurs en accountants OOvB adviseurs en accountants OOvB adviseurs en accountants Optibo Adviesbureau Maastricht Oudshoorn Schoe Accountants en.
344 Registeraccountants Vacatures Adzuna.
Een registeraccountant is een universitair geschoolde accountant die ingeschreven is in het register van de Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants. Registeraccountant is in Nederland een beschermde titel. Niet iedere accountant is gemachtigd om dit beroep uit te oefenen. Een registeraccountant dient te voldoen aan bepaalde eisen en wettelijke vereisten vooraleer hij dit beroep kan uitoefenen.
Executive Education Register Accountant RA Vrije Universiteit Amsterdam.
Tussen de afronding van het referaat en het afsluitend mondelinge slotexamen wordt een actualiteitencollege gegeven waarin de trainees een update krijgen van de relevante ontwikkelingen in regelgeving voor accountants en andere actualiteiten. Dit is gericht op de voorbereiding op mondelinge slotexamen.
Registration and consultation accountants register Business.gov.nl. Logo of the Dutch government. European Commission Point of Single Contact.
After you have completed your training and work placement, you must register in the accountants register of the Netherlands Institute of Chartered Accountants Beroepsorganisatie van Accountants, NBA. After your registration, you are allowed to use RA or AA as a formal title.

Contacteer ons