Meer resultaten voor accountancy

 
accountancy
Collectie Accountancy Wolters Kluwer.
Nieuw binnenkort te verschijnen. Mijn Shop Account. Als accountant heeft u te maken met uitdagende vraagstukken. Daarom stelt u hoge eisen aan de bronnen die u raadpleegt. Met de Collectie Accountancy speelt u snel in op actuele en complexe vraagstukken.
Accountancy hbo-opleiding.
Schrijf je in voor de opleiding. Met het hbo-diploma Accountancy op zak ben je assistent-accountant. Behalve in de accountantspraktijk worden onze afgestudeerden veel gevraagd voor bedrijfseconomische functies zoals administrateur, auditor, hoofd financiële administratie, interne of externe accountant, bedrijfsadviseur/consultant, financial controller en data/process analist.
Accountancy.
In het vierde jaar volg je een specialisatie binnen je opleiding Accountancy. Tijdens deze specialisatie wordt je voorbereid op een landelijk examen, de Overall Toets OAT. In deze specialisatie komen alle kennis en vaardigheden van de eerste drie jaren samen.
Accountancy Advies door onze accountants de Jong Laan. call-outline. mail-outline.
Kiest u voor accountancy van de Jong Laan, dan kiest u meer dan een accountant. Naast dat we samen de financiële administratie van A tot Z optimaal inrichten, adviseren en meedenken over strategische vraagstukken, maken onze accountants en indirect u dus ook volop gebruik van hun interne kennisnetwerk.
HBO Accountancy.
Heb je interesse in deze voltijd opleiding, dan kan jij je nog tot 1 mei aanmelden bij een publieke hogeschool. Masteropleidingen HBO Accountancy. Master HBO/ WO Accountancy Fiscale Economie. Misschien heb je recht op studiefinanciering als je besluit om Accountancy te gaan doen.
Accountancy NCOI Opleidingen en Trainingen.
Met de opleidingen Bachelor Accountancy en Post HBO Accountancy AA ligt er. NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland. Er is en blijft een groot tekort aan accountants. Met de opleidingen Bachelor Accountancy en Post HBO Accountancy AA ligt er.
Accountancy.
Gijs Hiltermann, Remy Stapper. paperback Nederlandstalig 2016. Dit boek is bestemd voor eerstejaarsstudenten accountancy aan universiteit of hogeschool. Onze prijs 3500., Op werkdagen voor 2100: uur besteld, volgende dag in huis. Betaal met acceptgiro of iDeal. Compendium accountancy 1A wet en regelgeving.
Hbo-opleiding Accountancy Eindhoven Fontys. sk123-logo-full.
Als accountant heb je een waardevolle functie voor bedrijven waarbij je stevig in je schoenen moet staan. Tijdens de opleiding leer je naast het samenstellen en controleren van de cijfers van het bedrijf, ook te adviseren en te presenteren. Waarom de opleiding Accountancy?
Bachelor of Science in Accountancy deeltijd.
Bachelor of Science in Accountancy deeltijd. Alleen op Nyenrode kan je op wo-bachelor niveau accountancy studeren en tegelijk carrière maken. Vanaf het begin van je studie ga je vier dagen per week werken bij een accountantskantoor en volg je op vrijdag colleges.
Hbo-bachelor Accountancy Voltijd en duaal in Zwolle Windesheim.
Bekijk voorlichtingsvideo's' en stel live je vragen. Meld je aan. Wil je je specialiseren in de accountancy voor ondernemingen in het midden en kleinbedrijf? In anderhalf jaar leer je in het Schakeltraject Accountancy de kneepjes van het vak. Meer over het schakeltraject.

Contacteer ons