Resultaten voor accountant of boekhouder

 
accountant of boekhouder
Accountant of boekhouder zoeken?
Accountant of boekhouder zoeken? Accountant of boekhouder zoeken? Een accountant of boekhouder zoeken? Vind hier de professional die het beste bij u past. U kunt naar accountants of boekhouders zoeken op basis van betrouwbare informatie, handige rubrieken en beoordelingen door klanten.
Accountant en Boekhouder Kim Janssen AJK bv in Mol.
Het maakt niet uit of u nu reeds vele jaren actief bent als geneesheer, tandarts, apotheker of specialist, of net wil starten in een medisch vrij beroep. Graag begeleid ik u op financieel vlak, zodat u zich daar geen zorgen over moet maken. Accountant voor zelfstandige ondernemers. Als zelfstandig ondernemer kent u het belang van een goede boekhouding. Heeft u naast uw drukke beroepsactiviteiten de kennis en de tijd om uw financiële zaken en administratie op orde te houden? Daarvoor kan u op mij rekenen. Vertrouw uw boekhouding en financiële begeleiding aan mij toe, zodat u zich nog meer kan focussen op uw zaak. Copyright 2021 Kim Janssen Alle rechten voorbehouden Inspira Sitemap Privacybeleid. Kim Janssen AJK bv Windmolenstraat 14 2400 Mol info@kimjanssen.be.
Claes Accountants.
Instituut Accountants en Belastingsconsulenten. Federale overheidsdienst Financiën. Territoriale bevoegdheden rechtbanken. Controle inhoudingsplicht RSZ. België, portaal economie. Accountantskantoor Claes BVBA. Dirk Claes: 0473/93.27.95. Karolien Claes: 0474/41.15.15. Stuur uw bericht naar. mail at claes.accountants. of gebruik onderstaand formulier. Voor actuele topics, volg ons op social media.:
Wat doe je als je boekhouder of fiscalist je schade berokkent of medewerking weigert? Dyzo.
Er is de mogelijkheid een verzoeningscommissie op te richten wanneer er een geschil is tussen boekhouders zie artikel 18 reglement van plichtenleer. Er zijn voor de betwisting van erelonen 2 andere oplossingen.: Zo kan de betwiste factuur bij wijze van arbitrage voorgelegd worden aan de bevoegde Uitvoerende Kamer. In dit geval zal de Kamer uitspraak kunnen doen over het te betalen ereloon. De uitspraak van de Kamer is definitief en kan enkel nog betwist worden voor het Hof van Cassatie. Gelet op het feit dat de Kamer als het ware tussenkomt als rechtbank kan deze procedure echter enkel opgestart worden met toestemming van zowel de cliënt als de boekhouder in kwestie. De procedure kan opgestart worden ongeacht de hoogte van het betwiste ereloon. In het geval men niet tot dergelijk arbitrageakkoord komt en de boekhouder via de Rechtbank zijn ereloon wil invorderen kan aan de Rechtbank gevraagd worden dat deze het advies inwint bij de bevoegde Uitvoerende Kamer omtrent de hoogte van het aangerekende ereloon. De procedure verloopt analoog aan een arbitrageprocedure doch met dat verschil dat de Uitvoerende Kamer enkel een niet-bindend advies formuleert.
Accountants klagen over extra werk door nieuwe vennootschapswet Netto.
Het is een goede zaak dat dat aanvangsvermogen aan een liquiditeitstest moet worden onderworpen. Maar de boekhouder of accountant kan worden aansprakelijk gesteld als een zaakvoerder niet aan de test voldoet. Niet alle klanten delen al hun details met hun cijferprofessional, of doen dit veel te laat, zegt Van den Bossche.
Home VBW-accountants.
We streven ernaar om besprekingen, overleg en advies zo veel mogelijk telefonisch of online Skype, Microsoft Teams, door te laten gaan. Cliënten die ons digitaal platform myVBW.be nog niet gebruiken, moedigen we aan om bij deze dan toch de stap te zetten, onze medewerkers helpen u hiermee graag op weg. Ons motto: less" is more." Op zoek naar een boekhouder om je administratie te verlichten?
Accountant Boekhouder Sanctorum Co Kortrijk Harelbeke Roeselare.
Advies voor uw Onderneming. Accountancy Fiscaliteit Boekhouding Vermogen KMO advies Overname. Advies omtrent uw Patrimonium. Accountancy Fiscaliteit Boekhouding Vermogen KMO advies Overname. Accountant Sanctorum Co BV. Staat voor resultaatgericht advies inzake accountancy, fiscaliteit en ondernemen. Is de ideale partner voor uw vennootschap, eenmanszaak of vrij beroep.
Acs accountants belastingconsulenten.
Acs Connect geeft u als ondernemer gemoedsrust geeft. Maak kennis met de boekhouder van de 21ste eeuw. Ontdek ACS Connect. Maak kennis met Acs. Ons team staat voor u klaar. Experten, met elk een diepgaande kennis binnen hun specifieke vakgebied, vormen de bouwstenen van Acs. Bent u een startende ondernemer of beschikt u al over een aantal jaren ervaring?
Het verschil tussen een boekhouder en een accountant KMOinsider.
Deel dit artikel. Hoe word je een goede boekhouder of accountant? Er is een verschil tussen een boekhouder en een accountant. Het zijn beiden financiële professionals die je boekhouding doen en daarvoor op de hoogte zijn van de regelgeving, de nieuwe wetten, sociaal-juridische evoluties en trends, maar een accountant is van rechtswege ook bevoegd voor een aantal extra taken, zoals het uitreiken van een accountantsverklaring bij de jaarrekening van vennootschappen.
De keuze van een goede accountant: een ware termijnbelegging! BECI.
Voor bijna elk budget bestaat er een oplossing, maar de keuze beperkt zich in geen geval tot de prijs. De samenwerking met een accountant kunt u ergens vergelijken met een uitgebreide verzekering. Tenminste als u de juiste specialist en de aangepaste formule kiest. De diensten van een accountant zijn een kost, maar zij zijn ook geld waard! De accountant speelt een veelzijdige rol: de boekhouding, uiteraard, maar hij moet er ook voor zorgen dat uw activiteiten op tijd in de boeken worden opgenomen. Verder verleent hij al dan niet gespecialiseerd advies inzake belastingen en btw. Hij zorgt voor de officiële controle van de boeken en regelmatige rapportage. Hij helpt u bij het verkrijgen van krediet of de regeling van een erfenis, de omvorming of liquidatie van uw bedrijf e.d. Hij staat in voor nagenoeg alle praktische aspecten, vanuit het gezonde principe dat voorkomen beter is dan genezen. Hij kent de regels en hun beperkingen en vooral het grijze gebied tussen de regel en de praktijk, tussen de letter en de geest. De boekhouder is een betrouwbare, proactieve persoon die u spontaan op de hoogte houdt van de gezondheid van uw activiteit en eventueel pedagogisch optreedt.

Contacteer ons